21.9 C
Paşcani
joi, august 18, 2022
Array

Scad taxele și impozitele în suburbii. Străzile fără utilități au fost trecute într-o zonă inferioară de impozitare

- Advertisement -

Veşti bune pentru locuitorii din suburbii, începând cu anul viitor impozitul pe clădiri şi teren ar putea scădea. Nu la fel de bine vor sta locuitorii de pe două străzi din Paşcani, unde dările vor fi mai mari.

Primăria Paşcani a pus în dezbatere proiectul privind zonarea Municipiului pentru stabilirea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2017. În document, apar modificări importante pentru locuitorii din suburbii. În funcţie de utilităţile din zonă şi starea drumurilor, străzile încadrate până acum în categoria de impozitare B vor trece în clasa C, iar cele din C într-o zonă inferioară de impozitare.

În municipiul Paşcani situaţia este inversă. Două străzi recent modernizate vor intra într-o categorie superioară. Este vorba de strada Fântânele şi Aleea 1 Decembrie (fosta Tăbăcăriei), care vor trece de la clasa D la B, în acest fel şi impozitul datorat va fi mai mare.

Proiectul se află pe site ul Primăriei în dezbatere publică până pe 29 noiembrie. Cetăţenii care au sugestii sau amendamente pot depune solicitările în scris, fie la Ghişeul Unic sau electronic pe adresa de email office@primariapascani.ro.

Conform proiectului aflat în dezbatere celelalte străzi vor rămâne în aceleaşi clase de impozitare ca şi până acum. Lista completă cu străzile din Municipiu şi zonarea lor o găsiţi mai jos.

PROIECTULUI DE HOTARARE privind zonarea municipiului Paşcani in vederea stabilirii impozitelor si taxelor locale pentru anul 2017

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow