More

  Satula de scandaluri si-a reclamat baiatul la Politie

  Array

  Marian LoghinPlangere penala impotriva barbatului care a spart geamurile unei locuinte, de pe strada Dragos Voda. Cea care a sesizat autoritatile, este chiar mama scandalagiului care s-a saturat de prostiile facute de copilul ei.

  Elena Loghin, in varsta de 80 de ani si-a luat inima in dinti si il acuza pe fiu, de distrugerea bunurilor din casa. Scandalul care a pus capac a avut loc marti, in jurul amiezii, cand barbatul, dupa ce a consumat o sticla de spirt, a inceput sa sparga ferestrele casei. Potrivit spuselor femeii, Marian, in varsta de 53 ani, sufera de probleme psihice dupa ce s-a despartit, acum sapte ani, de sotie.

  Batrana ii acuza si pe medicii de la Socola care au decis sa il externeze de fiecare data, dupa numai o saptamana, de la internare.

  Comisarul – sef, Tiberiu Dogaru, a declarat ca pe numele barbatului a fost intocmit un dosar penal iar acesta este cercetat in stare de libertate pentru distrugere.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI