More

  Satul Brăteşti uitat de administraţie. Drumuri neasfaltate şi neiluminate

  Array

  Consilieri nemulţumiţi într-una din comunele din apropiere de Paşcani. Convocaţi de îndată pentru a vota câteva proiecte de hotărâre ce fac referire la implementarea unor proiecte de modernizare pentru comunitate, aleşii locali de la Stolniceni Prăjescu s-au contrat şi nu au votat proiectele pentru că în nici unul dintre ele nu a fost cuprins satul Brătești, localitate unde străzile arată jalnic şi nu este iluminat stradal.

  sed cl st prajescu

  Întâlnire de îndată pentru consilierii locali din comuna Stolniceni Prăjescu. Aleşii au fost convocaţi pentru a vota 3 proiecte de hotărâre ce fac referire la modernizare unor drumuri şi extinderea reţelei de apă şi canalizare  – Modernizare drumuri de exploatare în comuna Stolniceni Prăjescu, Modernizare drumuri în comuna Stolniceni Prăjescu şi Extindere reţea de apă şi canalizare în comuna Stolniceni Prăjescu.

  Dacă la început consilierii erau încântaţi că se face ceva în comună, chiar dacă este un prim pas şi face referirea la depunerea proiectelor pentru a primi finanţare europeană, pe parcursul şedinţei, aceştia şi-au dat seama că, dacă vor fi implementate proiectele, satul Brăteşti iar nu este inclus pe lista de a se face ceva acolo.

  Consilierii spun că în ultimii ani s-au făcut lucrări de modernizare şi reparaţii numai în satele Stolniceni Prăjescu şi Cozmeşti iar sătenii ce locuiesc în Brăteşti sunt uitaţi de administraţia locală.

  După discuţii pe aceste proiecte, consilierii au trecut la vot. Din cei 15 consilieri, doi au lipsit.
  Primul proiect a fost votat în unanimitate, al doilea au votat pentru 8 consilieri şi restul împotriva, iar la al treilea 7 pentru şi restul au fost împotriva.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI