10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Satul Brăteşti uitat de administraţie. Drumuri neasfaltate şi neiluminate

Consilieri nemulţumiţi într-una din comunele din apropiere de Paşcani. Convocaţi de îndată pentru a vota câteva proiecte de hotărâre ce fac referire la implementarea unor proiecte de modernizare pentru comunitate, aleşii locali de la Stolniceni Prăjescu s-au contrat şi nu au votat proiectele pentru că în nici unul dintre ele nu a fost cuprins satul Brătești, localitate unde străzile arată jalnic şi nu este iluminat stradal.

sed cl st prajescu

Întâlnire de îndată pentru consilierii locali din comuna Stolniceni Prăjescu. Aleşii au fost convocaţi pentru a vota 3 proiecte de hotărâre ce fac referire la modernizare unor drumuri şi extinderea reţelei de apă şi canalizare  – Modernizare drumuri de exploatare în comuna Stolniceni Prăjescu, Modernizare drumuri în comuna Stolniceni Prăjescu şi Extindere reţea de apă şi canalizare în comuna Stolniceni Prăjescu.

Dacă la început consilierii erau încântaţi că se face ceva în comună, chiar dacă este un prim pas şi face referirea la depunerea proiectelor pentru a primi finanţare europeană, pe parcursul şedinţei, aceştia şi-au dat seama că, dacă vor fi implementate proiectele, satul Brăteşti iar nu este inclus pe lista de a se face ceva acolo.

Consilierii spun că în ultimii ani s-au făcut lucrări de modernizare şi reparaţii numai în satele Stolniceni Prăjescu şi Cozmeşti iar sătenii ce locuiesc în Brăteşti sunt uitaţi de administraţia locală.

După discuţii pe aceste proiecte, consilierii au trecut la vot. Din cei 15 consilieri, doi au lipsit.
Primul proiect a fost votat în unanimitate, al doilea au votat pentru 8 consilieri şi restul împotriva, iar la al treilea 7 pentru şi restul au fost împotriva.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow