Sase persoane au fost ranite in accidentul rutier de vineri in care a fost implicat un autobuz cu pasageri. Numarul victimelor a fost confirmat de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. La fata locului au ajuns mai multe echipaje pentru acordarea primului ajutor medical.

La scurt timp, pe retelele de socializare au aparut comentarii ale unor pasageri care erau in autobuz. Oamenii acuza ca mijloacele de transport de la firma respectiva sunt foarte vechi, iar vietile lor sunt puse in pericol.

„Autobuzul acesta abia a fost scos din reparație,în fiecare zi se întâmplă ceva,ba sudeaza roata pe șoseaua mare(au blocat circulatia doua zile),semnalizarea intr-o zi nu funcționa,ușile se deschid în mers si plătim 120 de lei abonamentul. Suntem băgați in autobuze ca sardinele,intrați,intrați să le iese lor banii. Chiar nu avem nimic de spus? (…)Viețile noastre sunt puse în pericol cu așa transport” a precizat o pasagera pe retelele de socializare.

Mentionam ca autobuzul era condus de un sofer in varsta de 32 de ani, care nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

In cauza a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.

 

Slider