Sase persoane au fost ranite in accidentul rutier de vineri in care a fost implicat un autobuz cu pasageri. Numarul victimelor a fost confirmat de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. La fata locului au ajuns mai multe echipaje pentru acordarea primului ajutor medical.

La scurt timp, pe retelele de socializare au aparut comentarii ale unor pasageri care erau in autobuz. Oamenii acuza ca mijloacele de transport de la firma respectiva sunt foarte vechi, iar vietile lor sunt puse in pericol.

„Autobuzul acesta abia a fost scos din reparație,în fiecare zi se întâmplă ceva,ba sudeaza roata pe șoseaua mare(au blocat circulatia doua zile),semnalizarea intr-o zi nu funcționa,ușile se deschid în mers si plătim 120 de lei abonamentul. Suntem băgați in autobuze ca sardinele,intrați,intrați să le iese lor banii. Chiar nu avem nimic de spus? (…)Viețile noastre sunt puse în pericol cu așa transport” a precizat o pasagera pe retelele de socializare.

Mentionam ca autobuzul era condus de un sofer in varsta de 32 de ani, care nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

In cauza a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.

 

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider