14.9 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Sase functionari din Primaria Pascani, audiati de procurori in dosarul ,,Craciunescu – conflict de interese”

Sase functionari din Primaria Pascani au fost invitati sa dea declaratii la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si justitie Bucuresti. Nu in calitate de invinuiti ci de martori pentru a fi audiati Doi dintre ei au plecat, astazi, la Bucuresti iar urmatorii 4 sunt asteptati maine, in fata procurorilor pentru a da explicatii in dosarul in care fostul primar al Pascaniului, este urmarit penal pentru conflict de interese.

Mai exact anchetatorii vor sa afle in ce imprejurari au fost incheiate contractele cu firma familiei primarului si daca fostul edil cunostea la acea vreme ca prin semnarea lor s-ar afla in conflict de interese.

Este vorba despre Angela Labontu, directoarea economica si jurista Primariei, Irina Sandu precum si functionari de la Patrimoniu si Achizitii Publice. Mentionam ca deputatul Grigore Craciunescu mai este cercetat si in alte dosare, de procurorii DNA pentru presupuse fraude estimate la peste 1 milion de euro, la sesizarea fostului legislativ local si a fostului consilier independent Dionisie Afloroaei.
Orizont.info

 

Alte articole