0.9 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

Șase blocuri fără apă. Nu au fost rebranșate încă

Oamenii au venit astazi la Primarie pentru a afla ce au de facut. Priamarul a spus ca a dat in judecata Apa Vital pentru ai impiedica sa mai inchida furnizarea apei la blocurile fara contracte in timp ce un consilier a cerut ca Primaria sa furnizeze apa in locul operatorului iesean.

Locatarii de la blocurile B23, sc.A, C5,sc.A, X-Magnolia, sc.B, U3, M3 si B10, sc.C nu au apa nici astazi, cine stie pana cand.
In jurul amiezii primarul spunea ca problema va fi rezolvata in cateva ore fara sa spuna cum. S-a dovedit ca nici de aceasta data nu a fost gasita o solutie legala.

S-a ajuns in aceasta situatie dupa ce edilul municipiului a cedat din nou presiunii publicului. Pe buna dreptate, oamenii au cerut solutii imediate atat pentru rebransare cat si impotriva celor de la Apa Vital.

O alta solutie de avarie a venit din partea consilierului Marius Pintilie. El a cerut primarului sa convoace de urgenta Consiliul Local pentru infiintarea unui serviciu de apa in cadrul Primariei, pana la delegarea lui unui alt operator.

In replica primarul Pantazi a spus ca propunerea consilierului nu poate fi aplicata pentru ca ar insemna sa fie incalcate anumite prevederi legale.

Mentionam ca Apa Vital a anuntat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca nu va renunta la actiunea de debransare a blocurilor fara contracte la apa.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow