2.4 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

Sase ani de „Super Tineri”, la Targu Frumos

Eveniment cultural de suflet in acest week-end in Targu Frumos. Asociatia Asirys a aniversat sase ani de la infiintare, ani in care s-au organizat zeci de activitati in diferite colturi ale lumii. Pe scena institutiei de cultura din oras, voluntarii si-au prezentat proiectele din trecut dar si cele viitoare si au facut momente artistice.

Asociatia Super Tineri din Targu Frumos a sarbatorit sambata sase ani de activitate. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultura „Garabet Ibraileanu”, de la orele 13:00. Peste 40 de voluntari din Pascani, Targu Frumos, Iasi si comunele din imprejurimi au facut un spectacol de neuitat. Au fost prezentate proiectele locale, nationale dar si internationale ale organizatiei facute in decursul anilor.
Totodata, voluntarii au discutat despre ce vor face in urmatorii doi si cum pot dezvolta cultural orasul. Tinerii care abia au intrat in organizatie s-au declarat extrem de multumiti.

In cadrul aniversarii, adolescentii au dansat pe diferite melodii populare si au interpretat cantece consacrate la chitara si voce.
Asociatia isi propune ca in urmatorul proiect sa renoveze un parc din oras si sa reconditioneze spatiile urbane intr-un mod atractiv.
Mentionam ca Asirys functioneaza din februarie 2009 si organizeaza schimburi de experienta in diferite tari precum Croatia, Grecia, Italia, Polonia, Slovacia sau Portugalia.

Alte articole

Cine are dreptate? Masini distruse, sofer ranit

  Doua autoturisme distruse in urma unui accident rutier. Evenimentul...

Trei zile de restrictii, de circulatie, in centrul Pascaniului

  Restrictii de circulatie in centrul municipiului Pascani in perioada...

Stolniceni -Prajescu: 105 de la Unirea Basarabiei cu România – VIDEO

Unul dintre cele mai importante momente istorice ale natiunii...

Stalp de telecomunicatii, rupt de vant

Semnal de alarma pe strada Stefan cel Mare din...

Alegeri PSD la Tatarusi, Motca si Miroslovesti

  Seria conferintelor PSD in zona Pascani pentru alegerea presedintelor...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow