8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

ŞARLATANI PE TOATE DRUMURILE: Fostă voluntară a unei fundaţii dată pe mâna Poliţiei, pentru că specula suferinţa copiilor

Poliţiştii ieşeni au demarat cercetări în cazul unei foste voluntare a unei fundaţii, care şi-a însuşit mai multe donaţii făcute de diverse persoane, inclusiv din străinătate, pentru bebeluşii internaţi în clinica de recuperare pediatrică a spitalului „Sfânta Maria”.
Anca Crăciun, fostă voluntară a fundaţiei „Ador Copiii” din Iaşi este acuzată că şi-ar fi însuşit bani şi diverse lucruri provenite din donaţii strânse de la persoane din ţară şi din străinătate.
Femeia îşi crease o pagină pe un site de socializare, prin care îi îndemna pe oameni să facă donaţii pentru micuţii internaţi în clinica de recuperare pediatrică de la spitalul de copii.
Managerul acestui spital, Radu Terinte a declarat că totul a ieşit la iveală în urmă cu câteva zile, după ce o româncă stabilită în Dubai, a venit la Iaşi, pentru a-i vizita pe micuţii cărora le-a trimis mai multe pachete, dar care nu au mai ajuns la destinaţie.
Continuare pe Ora de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow