28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Sărbătorile de iarnă 2020 în Europa. Ce reguli vor impune statele în contextul pandemiei Covid-19

Europa se pregăteşte pentru primul Crăciun pe timpul pandemiei de Covid-19, cu restricţii pentru reuniunile de familie, recomandări pentru evitarea îmbrăţişărilor, relatează Reuters.

Guvernele de pe continentul unde au avut loc un sfert din infecţiile şi decesele raportate la nivel mondial încearcă să regleze restricţiile din viaţa publică, astfel încât să permită familiilor să sărbătorească Crăciunul fără a răspândi virusul, transmite News.ro.

Majoritatea guvernelor urmează să anunţe planurile pentru Crăciun în această săptămână şi multe se gândesc la măsuri similare: reuniuni de familie restricţionate şi anularea majorităţii tradiţiilor festive, cum ar fi pieţele de Crăciun germane şi paradele Înţelepţilor din Spania.

În Belgia, una dintre cele mai afectate ţări din Europa, prim-ministrul Alexander De Croo este îngrijorat de un al treilea val de infecţii, chiar dacă al doilea începe să se aplatizeze.

„Fie vom bloca un al treilea val de Crăciun, fie vom provoca un al treilea val de Crăciun”, a declarat duminică De Croo, care intenţionează să sărbătorească doar cu soţia şi cei doi copii.

Continuarea pe Stirile PRO TV

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow