-3.7 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Sărbători la Incanto! Vezi oferta!

Sărbători la Incanto! Vezi oferta!

Petreceri de neuitat se anunță în următoarele zile. Localurile s-au pregătit pentru Crăciun și mai ales pentru noaptea dintre ani unde promit distracție pe cinste alături de cei dragi. Nu vor lipsi tradițiile și muzica pe toate gusturile. În funcție de ziua alesă, intrarea etse liberă!

Sărbători de iarnă la Incanto Cafe! Una dintre cele mai îndrăgite locații din Pașcani, vă așteaptă să petreceți alături de cei dragi în ajun și chiar ziua de Crăciun sau de ce nu în noaptea dintre ani!

Așadar, nu vă faceți altă programare pentru seara de 23 decembrie când la Christmas Party invitatul special va fi DJ Johnny. Intrarea este liberă doar pentru cei care sunt gata de petrecere!

Și pentru 25 decembrie sunteți așteptați la superpetrecerea Merry Christmas, când la platane va fi DJ Teo Roșca. Intrarea este de 25 lei pentru o seară de neuitat.

Și cum noaptea dintre ani se petrecere ca la carte, Incato Cafe vă așteaptă la Revelion 2018. Trebuie să vă grăbiți cu rezervările pentru că numărul de locuri este limitat. Relații la 0747 915 392. Muzica va fi live unde vor cânta Dan Voicu și Iulia Atodiresei iar atmosfera va fi întreținută și de DJ Valentino. Managerii locației vă pun la dispoziție bufet suedez, șampanie, tort, cafea, narghilea și foc de artificii. De asemena, cei mai norocoși pot câștiga un bon valoric de 500 de lei, șampanie sau votcă. Prețul de persoană este de 125 lei.

Menționăm că Incanto Cafe și Trattoria sunt două dintre cele mai îndrăgite locații din Municipiu unde copiii, adolescenții, tinerii și chiar cei de vârsta a treia se simt foarte bine pentru că personalul este drăgut, atmosfera plăcută, servirea impecabilă și mâncarea ca la mama acasă.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow