More

  Sarbatori comunale cu politistii in control

  Array

  În noaptea de 16/17 august 2015, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani, au desfăşurat o acţiune pe raza celor 19 comune din subordine, pentru prevenirea actelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, a faptelor de comerţ ilegal şi combaterea evenimentelor rutiere.
  Au fost controlate 35 de autovehicule, verificaţi8 căruţaşi, fiind legitimate 95 de persoane. Au fost controlaţi 14 agenţi economici. Au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, dintre care 8 la Legea nr. 61/1991, 4 conform OUG 195/2002 şi 4 conform altor acte normative. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 5040 lei.
  Spre exemplu, a fost depistat C. Ionel, de 39 de ani, carepractica jocuri de noroc în mod neautorizat, în bâlciul organizat cu ocazia sărbătoririi hramului bisericii din sat Luncaşi com. Hălăucesti faţă de acesta fiind luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă de 500 lei.
  Comunicat de Presa IPJ Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp