10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Sărbătoarea pensionarilor la ApaVital . Cinci dintre ei sunt din Pascani

Serbare la Apa Vital pentru salariatii care au iesit la pensie. Evenimentul a avut loc in cursul zilei de ieri, la un restaurant din Iasi. Din cei 29 de pensionari, 5 sunt din Pascani, Ei au fosti preluati de la fostul operator de apa si canalizare, la Prest Serv Apa. Este vorba despre Cezar Acatrinei, Viorica Bruma, Octav Parja, Gheorghe Bagar si Emil Sofrone. Toti au primit multumiri, cadouri si diplome de excelență pentru activitatea desfasurata pana acum, se arata intr-un comunicat de presa.
Apa Vital are 1200 de salariati din care 100 de la Pascani.

,,În semn de înaltă apreciere și de mulțumire pentru activitatea depusă în slujba serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare, ApaVital organizează anual o acțiune de responsabilitate socială internă dedicată persoanelor care ies la pensie, prilej cu care aceștia sunt omagiați de conducerea societății și de foștii colegi.
În 2015, de la ApaVital s-au pensionat un număr de 29 de persoane, printre ei numărându-se și angajați preluați de la Prest Serv Apa. Proaspeții pensionari au primit cadouri simbolice cu însemnele ApaVital și diplome de excelență în domeniul serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare. Au fost multe emoții, s-au depănat amintiri. O nouă etapă s-a încheiat, dar viața își va continua parcursul. Au făcut parte din familia noastră de-a lungul multor ani și pentru noi asta a contat. Le mulțumim pentru dedicare și sprijin, pentru toți anii petrecuți alături de noi, pentru tot ceea ce au făcut bun pentru societate și le urăm ani mulți cu sănătate și de acum înainte!”
Biroul de presă al APAVITAL

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow