19.1 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Sărbătoarea Pașcaniului  – 20.000 de persoane au venit la concerte – VIDEO

- Advertisement -

Pascaniul a fost în sărbătoare timp de trei zile, vineri, sâmbătă și duminică. Cea de-a XII ediție a Zilelor Municipiului a adunat în jur la 20.000 de persoane, venite să îi vadă pe artiștii locali și naționali, dar și pentru zona comercială din centrul orașului, unde grătarele au sfârâit în continuu.

Prima seară de spectacol a debutat vineri cu talente locale. Apoi, publicul s-a bucurat alături de Angelica Flutur, Beatrice Duca, Cristinel Iordachioaia și DJ Deny.

Supriza serii pentru pășcăneni dar și pentru oamenii din localitățile vecine veniți într-un număr foarte mare la sărbătoarea Pașcaniului a fost Fly Project. Jocul de lasere și prezența scenică a creat o atmosfera de festival.

În cea de-a doua zi, la scenă au evoluat artiști locali, precum Mihaela Ungureanu sau Ansamblul Rapsozii Siretului, împreună cu solistele Ana Maria Ignat și Luiza Muscalu.

Cei prezenți la spectacol s-au bucurat de momentele autentice de folclor și de voia bună. Cei mai așteptați de public în seara de sâmbătă, în special de cei de vârsta a doua, au fost Viorica Macovei și Plăieșii din Republica Moldova.

Înainte de a urca pe scenă, artiștii de muzică populară le-au transmis mesaje pășcănenilor. Dragostea față de folclor și credința în Dumnezeu au fost lucrurile comune la care au făcut referire îndrăgiții interpreți.

Voia bună a fost continuată de Dya, o cântăreața venită pentru a doua oară la Pașcani. Seara a fost încheiată de artista Feli, cea mai așteaptă de tineri.

Ultima zi de sărbătoare a Pascaniului și cea mai așteptată de multă lume, a debutat tot cu artiști locali, iar apoi îndrăgiți interpreți de muzică populară. Margareta Clipa a fost una dintre ei. Ea le-a transmis urări de bine telespectatorilor BIT TV.

Și Alexandru Brădățan a fost mult așteptat de public. El a declarat pentru echipa BIT TV că revine la Pașcani de fiecare dată cu mult drag, pentru a promova folclorul autentic.

Chiar dacă duminică seara a plouat, oamenii nu au plecat din piațeta din fața Primăriei. Acoperiți de umbrele și pelerine s-au bucurat de spectacol și i-au așteptat cu nerăbdare pe ultimii doi artiști. Randi, cunoscut pentru hit-urile lansate de-a lungul timpului a făcut un show de zile mari.

În interviul acordat pentru BIT TV, artistul a spus că publicul pășcănean a fost peste nivelul așteptărilor.

Cel care a încheiat sărbătoarea Pascaniului a fost Smiley. Odată cu urcarea lui pe scenă, piațeta a început să vibreze. Mii de oameni au venit să cânte alături de el, iar atmosfera a fost de vis.

După concert a urmat focul de artificii. Publicul a rămas nemișcat și a urmărit spectacolul de pe cer.

Televiziunea locală BIT TV a tranmis live în toate cele trei zile de sărbătoare, cea mai mare parte din spectacol, atât pe postul tv cât și pe Facebook și Youtube. Pe canalul de Youtube BIT TV pot fi urmărite aproape toate momentele artistice de pe scenă – click aici.

Sursa foto Facebook Pascani.net

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow