elefant.ro
More

  Sărbătoarea iubirii la români. Sala plină la spectacolul de Dragobete la Pascani (video)

  Pascanenii iubesc românește și pretuiesc tradițiile. Mărturie stă sala de spectacole a Casei Municipale de Cultură, care a fost arhiplină la spectacolul organizat cu prilejul zilei de Dragobete.
  Sărbătoarea iubirii la români a adus și în acest an un prilej pentru pascaneni de a petrece românește și nu oricum, ci într-o atmosfera autentic românească, creată de Ansamblul de dansuri populare „Rapsozii Siretului” coordonată de coregraful Alexandru Gambuta.
  Atmosfera a fost întregită și de artiști locali îndrăgiți, precum Cristinel Iordachioaia, Luiza Muscalu și Carmen Gherasa.
  Spectacolul s-a încheiat cu aplaudarea, la scenă deschisă, a tuturor celor care au oferit, prin muzică și dans, momente deosebite, de sărbătoarea autohtonă a iubirii.

   

  DRAGOBETE SĂRBĂTOAREA IUBIRII LA ROMÂNI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biciclist accidentat la Războieni. A traversat prin loc nepermis

  Un biciclist a fost accidentat vineri seara, in localitatea ieseana Razboieni. Barbatul, in varsta de 56 de ani, ar fi traversat strada printr-un loc...

  Uniunea Europeană enervează țăranii români cu legea porcului. „Să-i fac un grafic de hrănire? Să mă schimb de cinci ori pe zi?”

  Uniunea Europeană revoluționează modul în care românii cresc porci în propriile curți. Specialiștii de la Bruxelles nu sunt de acord ca animalele să mai fie...

  Studiu: Deșeurile electronice ating niveluri record

  Un munte de televizoare cu ecran plat, telefoane mobile și alte produse electronice a crescut ajungând la un nivel record anul trecut, potrivit unui...

  Opinii