More

  Sarbatoare mare in Ialoveni, orasul de peste Prut infratit cu Pascaniul

  Array

  Orasul Ialoveni din Republica Moldova, ce este infratit de anul trecut cu Pascaniul si-a sarbatorit, sambata 27 octombrie Hramul Orasului, odata cu sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva.

  La aceasta sarbatoare nici un membru al Administratiei Locale Pascanene nu a participat, desi Primarul din Ialoveni, Gheorghe Caracuian, spune ca a trimis invitatie de acum 2 luni de zile, dar raspunsul a venit dupa alocarea banilor pentru aceasta Sarbatoare.

  Cu toate acestea o echipa TV Bit Pascani, a fost prezenta pe intreg parcursul acestor manifestari. Programul a fost unul deosebit, incepand cu ora 8.00 dimineata cand la Biserica “Sfanta Cuvioasa Parascheva”, a avut loc o slujba la care au participat inalte fete bisericeti ale Republcii Moldova.

  De la ora 12.00 activitatile s-au mutat in Parcul public din centrul orasului, unde au fost prezente autoritatile locale, dar si politicieni.

  De la ora 13.00, pe scena montata in fata Casei de Cultura din Ialoveni au inceput sa urce artisti locali dar si marii artisti din Republica Moldova printre care: Anisoara Puica, Zinainda Julea, Adrian Ursu si Anatol Marzenco.

  Evenimentul a fost inchis la ora 22.00 cu un foc de artificii.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp