12.8 C
Paşcani
joi, iunie 1, 2023
Array

Sarbatoare mare in Ialoveni, orasul de peste Prut infratit cu Pascaniul

Orasul Ialoveni din Republica Moldova, ce este infratit de anul trecut cu Pascaniul si-a sarbatorit, sambata 27 octombrie Hramul Orasului, odata cu sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva.

La aceasta sarbatoare nici un membru al Administratiei Locale Pascanene nu a participat, desi Primarul din Ialoveni, Gheorghe Caracuian, spune ca a trimis invitatie de acum 2 luni de zile, dar raspunsul a venit dupa alocarea banilor pentru aceasta Sarbatoare.

Cu toate acestea o echipa TV Bit Pascani, a fost prezenta pe intreg parcursul acestor manifestari. Programul a fost unul deosebit, incepand cu ora 8.00 dimineata cand la Biserica “Sfanta Cuvioasa Parascheva”, a avut loc o slujba la care au participat inalte fete bisericeti ale Republcii Moldova.

De la ora 12.00 activitatile s-au mutat in Parcul public din centrul orasului, unde au fost prezente autoritatile locale, dar si politicieni.

De la ora 13.00, pe scena montata in fata Casei de Cultura din Ialoveni au inceput sa urce artisti locali dar si marii artisti din Republica Moldova printre care: Anisoara Puica, Zinainda Julea, Adrian Ursu si Anatol Marzenco.

Evenimentul a fost inchis la ora 22.00 cu un foc de artificii.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow