30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Sărbătoare la Stolniceni-Prăjescu. Iată programul “Zilei Comunei”

Comuna Stolniceni Prajescu se pregateste de sarbatoare. Duminica, 26 mai a.c.,va avea loc prima editie a sarbatorii “Ziua comunei, zi dedicata fii satului”. Se vor organiza intreceri sportive, vor urca pe scena artisti renumiti si va fi inmanata o diploma de onoare pentru un om de afaceri, cu locul natal din comuna.

Startul sarbatorii va fi dat, incepand cu ora 09:00, de un campionat de fotbal, “Cupa Comunei” intre elevii de la unitatile de invatamant din Stolniceni. Apoi, incepand cu 13:00, pe scena amplasata in fata Casei Tineretului din localitate, vor canta Formatia Dragusenilor si Danut Punei.

Oficialitatile locale isi vor face aparitia cateva ore mai tarziu, cand vor inmana premii castigatorilor de la intrecerea sportiva si diploma de onoare lui Mihai Miron, un om de afaceri nascut in Cozmesti, care detine in prezent o linie farmaceutica recunoscuta in intreaga tara.

Apoi, va incepe adevaratul spectacol. Vor urca pe scena Petrica Matu Stoian, Miora Velicu, Trupa Nemuritorii, Cristian Rizescu, Teodora Barsan si altii. La final, localnicii vor urmari un frumos foc de artificii. Conform spuselor edilului, Costel Hugeanu, pentru organizarea acestui eveniment, care va deveni o traditie in anii ce vor urma, au fost cheltuiti din bugetul local 25.000 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow