More

  Sarbatoare la Scoala Speciala din Pascani

  Comunicat: În perioada 3 – 6 decembrie 2019, Școala Gimnazială Specială Pașcani sărbătorește 43 de ani de învățământ special și special integrat și cu acest prilej se organizează activități specifice, reunite sub genericul „Zilele școlii”.
  Programul activităților cuprinde:
  Marți, 3 decembrie 2019- Ziua copilului cu dizabilități
  În această zi se vor organiza ateliere de lucru/ recreative cu părinții elevilor. Atelierele au ca temă decorațiuni pentru bradul de Crăciun, activități la atelierul de art-terapie, la laboratorul de bucătărie, vizionare filme, etc.
  Se va organiza și un atelier de terapie prin mișcare, coordonat de profesorii kinetoterapeuți la care vor participa elevii școlii.
  Cu daruri pentru prietenii noștri o activitate ce va consta în oferirea unei scrisori deschise cu distincții personalizate, partenerilor noștri din comunitate, ca un gest de recunoștință pentru implicarea și colaborarea în proiectele școlii. Distincțiile sunt realizate de elevii școlii.
  Miercuri, 4 decembrie 2019- Ziua profesorului special
  În această zi vor fi oferite distincții profesorilor care activează sau au activat în cadrul Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani.
  În aceeași zi va fi lansată revista școlii cu nr. 13 „Specialii de Pașcani” cu tema „Învățăm împreună să devenim o variantă mai bună a noastră”.
  Joi, 5 decembrie 2019- Ziua voluntarului special
  Va fi o zi în care vom celebra voluntarii înscriși în cadrul proiectului de voluntariat „Pentru un zâmbet de copil”. Voluntarii își vor exprima mesajele despre activitatea lor în școală noastră, printr-un clip video „Sunt voluntar special”.
  Specialii de Pașcani vor participa la evenimentul „Fulgi de bucurie”, editia a VI – a, joi 5 decembrie 2019, in luna decembrie 2019 la Teatrul pentru Copii și Tineret „Luceafărul” din municipiul Iași, eveniment la care vor participa copii și profesori coordonatori din toate școllie speciale aflate in structura Consiliului Judetean Iași.

  Citeste si  Ghid informativ de revenire la școală, pentru elevi, de la Ministerul Educației
  Citeste si  Ghid informativ de revenire la școală, pentru elevi, de la Ministerul Educației

  Vineri, 6 decembrie 2019, începând cu ora 10.00, va fi organizată o serbare dedicată „Sfântului Nicolae”, iar cadourile mult așteptate vor fi aduse de elevii de la Liceul Teoretic „Solomon Haliță” din Sîngeorz-Băi.

   

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Ghid informativ de revenire la școală, pentru elevi, de la Ministerul Educației

  Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a care vor susține Evaluarea Națională, respectiv Bacalaureatul pot participa la sesiunile de pregătire a examenelor, programate...

  Înscrierea pentru clasa a V-a: unde puteţi obţine informaţii?

  Săptămâna aceasta începe perioada de înscriere a elevilor de clasa a IV-a în clasa a V-a la colegiile naţionale şi liceele teoretice care nu...

  Oficialii s-au răzgândit. Elevii vor purta mască pe toată durata examenelor și cursurilor

  După ce în urmă cu trei zile Ministerul Sănătății anunța oficial că elevii vor fi exceptați de la purtarea măștii în timpul examenelor și...

  Opinii