More

  Sărbătoare la școala din Sticlăria – Scobinți

  Sărbătoare la școala din Sticlăria – Scobinți

  În aceste zile dovleacul a luat tot felul de înfățișări în funcție de imaginația prichindeilro dar și a adulților care s-au bucurat de rezultatul final. De asemenea, roadele toamnei au fost expuse pe holurile școlii spre încântarea juriului care a avut de unde alege cel mai grozav exponent. Și pentru că a fost zi de sărbătoare la școală, nu a lipsit programul artistic oferit de elevi.

  Școala gimnazială din satul Sticlăria, comuna Scobinți a îmbrăcat haine de sărbătoare. Elevii și profesorii au pregătit un program artistic susținut si în fața familiei. De aici nu au lipsit cântecele populare românești dar și recitări de poezii sau dansuri.

  Pe lângă spectacol, a fost organizat și un concurs cu tema – toamna și bogățiile ei. Astfel pe holul instituției au fost expuse tot felul de dovleci sculptați sau tablouri făcute din frunzele ruginii. Juriul format a bifat cel mai frumos obiect făcut și câștigătorul a fost premiat cu dulciuri și diplome.

  Menționăm că evenimentul a avut loc zilele trecute, atunci când s-a sărbătorit Sfântul Dimitrie.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet