18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021
18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021

Sărbătoare la Ialoveni. Invitaţie la Paşcani pentru semnarea unor acorduri de colaborare

Trei reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Paşcani au participat la Hramul oraşului Ialoveni, localitate înfrăţită cu municipiul nostru. Evenimentul a avut loc pe 27 octombrie cu ocazia sărbătoririi a 582 de ani de atestare documentară. Din delegaţia păşcăneană au făcut parte viceprimarita Gabriela Nedelcu, secretara Irina Jitaru şi directorul economic Angela Labontu. Ei au dăruit primarului din Ialoveni o plachetă de onoare şi un pachet cu cărţi despre istoria comună a celor două localităţi.
Totodată adminsitratia locală din Paşcani le-a transmis o invitaţie omologilor din Ialoveni pentru o întâlnire de lucru în cadrul căreia să fie semnate o serie de parteneriate în cultura şi economie.
Cu ocazia hramului oraşului au fost date în folosinţă mai multe investiţii finalizate recent. În a doua parte a zilei a avut loc un concert susţinut de mai mulţi artişti din Republica Moldova şi România printre care şi Fuego.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
77 %
1.1kmh
1 %
mie
30 °
joi
34 °
vin
28 °
sâm
25 °
Dum
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI