27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Sărbătoare la Gradinița nr.1 din Târgu Frumos. Unitatea de învățământ a împlinit 40 ani de la înființare

- Advertisement -

Muzică, dans, poezii şi jocuri au fost doar câteva dintre momentele artistice pregătite de prichindeii şi cadrele didactice de la Grădiniţa nr 1 din Târgu Frumos. Cu ocazia aniversării a 40 ani de la înfiinţare elevii din cele 12 grupe au sărbătorit alături de educatori, părinți şi reprezentanţi din administraţia locală.

Grădiniţa nr. 1 din Târgu Frumos a îmbrăcat astăzi haine de sărbătoare. Pentru a marca într-un mod inedit cele 4 decenii de activitate ale instituţiei, cadrele didactice şi prichindeii au pregătit momente de neuitat, toate pe placul părinţilor. Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de directorul grădiniţei, Daniela Ciobanu, iar apoi s-a dat stratul distracţiei şi emoţiilor cu imnul unităţii de învăţământ.

Costumaţi în îngeraşi sau spiriduşi, cei 314 copii de la cele 12 grupe ale grădiniţei au cântat, au dansat, au spus poezii sau scurte pasaje din poveştile copilăriei.

Printre invitaţi s-a aflat şi fostul director al grădiniţei. Vizibil emoţionată Geta Trifan le-a vorbit celor prezenţi de experienţa celor 2 decenii în care s-a aflat la conducere, dar şi realizările şi proiectele desfăşurate: modernizarea şi extinderea unităţii de învăţământ.

Menţionăm că în acest an şcolar, în cele trei locaţii ale Grădiniţei nr. 1 învaţă 314 copii împărţiţi în 12 grupe, dintre care aproape jumătate sunt înscrişi la program prelungit.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow