12.4 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022

Sarbatoare la Colegiul „Stefan cel Mare din Hirlau. Sapte ani cu titlul de colegiu, 65 de ani de invatamant liceal in oras

- Advertisement -

Eveniment important la Colegiul National Stefan cel Mare din Hirlau. Zilele trecute, unitatea de invatamant a sarbatorit sapte ani de cand a devenit colegiu si 65 de ani de invatamant liceal in oras. Manifestarea a fost organizata si in apropiere de Sfantul Stefan, al carui nume il poarta si scoala.

In ceas aniversar, in institutie au venit reprezentanti ai administratiei publice locale, primarul Radu Curca si viceprimarului, Radu Sarbu, ai Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, oameni din mediul didactic si multi altii.

Am venit cu emotii si cu mare dragoste la toate evenimentele pe care le desfasurati. Vreau sa va felicit in numele meu personal si numele administratiei locale pentru tot ce ati facut pana acum si pentru tot ce veti face in continuare. Colegiul Stefan cel Mare din Hirlau este un colegiu de nota 10” a precizat printre altele, edilul orasului.

Mentionam ca, potrivit celor spuse de directorul scolii, Aurel Neicu, colegiul din Hirlau a fost prima scoala laica de invatamant mediu din Moldova.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow