10.3 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Sãrbãtoare la Colegiul National “Mihail Sadoveanu” din Pascani

 

 

 

 

 

Sãrbãtoare la Colegiul National “Mihail Sadoveanu” din Pascani, una dintre institutiile care, an de an, a fãcut cinste învãtãmântului pascanean cu rezultatele deosebite, obtinute de elevii sãi. Colectivul cadrelor didactice, conduse de maganerul institutiei, profesoara Carmen Dimitriu, alãturi de copii au pregãtit pe tot parcursul acestei sãptãmâni activitãti artistice si educative dedicate scolii, a cãrui patron spiritual, scriitorul Mihail Sadoveanu, este sãrbãtorit chiar astãzi!

De asemenea, pe lângã evocarea personalitãtii lui Sadoveanu s-au realizat expozitii de desene, de carte, de flori si fotografie, avand ca tema principala viata si opera marelui scriitor. De asemenea a avut loc si concursul “Lecturi sadoveniene”, cerul de lectura, dar si numeroase activitati la catedra de limbi straine, geografie, istorie etc.

Si Cupa „Mihail Sadoveanu” la handbal, competitie ce se va desfasura intre licee (fete si baieţi) va incepe de maine, 9 pana pe 11 noiembrie 2012, coordonator fiind prof. Manoliu Radu.

Tot cu ocazia acestei zile, directorul institutiei a invitat profesorii iesiti la pensie pentru a fi cinstiti datorita rezultatelor aduse scolii dar si pentru a vedea cum a evoluat aceasta.

ziarulorioznt.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow