More

  Sãrbãtoare la Colegiul National “Mihail Sadoveanu” din Pascani

  Array

   

   

   

   

   

  Sãrbãtoare la Colegiul National “Mihail Sadoveanu” din Pascani, una dintre institutiile care, an de an, a fãcut cinste învãtãmântului pascanean cu rezultatele deosebite, obtinute de elevii sãi. Colectivul cadrelor didactice, conduse de maganerul institutiei, profesoara Carmen Dimitriu, alãturi de copii au pregãtit pe tot parcursul acestei sãptãmâni activitãti artistice si educative dedicate scolii, a cãrui patron spiritual, scriitorul Mihail Sadoveanu, este sãrbãtorit chiar astãzi!

  De asemenea, pe lângã evocarea personalitãtii lui Sadoveanu s-au realizat expozitii de desene, de carte, de flori si fotografie, avand ca tema principala viata si opera marelui scriitor. De asemenea a avut loc si concursul “Lecturi sadoveniene”, cerul de lectura, dar si numeroase activitati la catedra de limbi straine, geografie, istorie etc.

  Si Cupa „Mihail Sadoveanu” la handbal, competitie ce se va desfasura intre licee (fete si baieţi) va incepe de maine, 9 pana pe 11 noiembrie 2012, coordonator fiind prof. Manoliu Radu.

  Tot cu ocazia acestei zile, directorul institutiei a invitat profesorii iesiti la pensie pentru a fi cinstiti datorita rezultatelor aduse scolii dar si pentru a vedea cum a evoluat aceasta.

  ziarulorioznt.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biblioteca din Târgu Frumos se mută în sediu nou. Două etaje pentru instituția de cultură

  Biblioteca „Universul Cunoasterii” din Targu Frumos va avea un nou sediu. Decizia a fost luata in cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local al orasului,...

  Pompierii au dat jos 200 kg de tencuială, ce era să cadă de pe pereții blocului PTTR din spatele Poștei Deal

  Pompierii pascaneni au fost chemati joi, 25 februarie a.c., de catre un cetatean care a observat ca la etajul patru al blocului PTTR din...

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “ Plafonarea salariilor din sistemul bugetar echilibrează financiar bugetul de anul acesta”.

  Ne aflăm în situația în care statul român consumă mai mult decât își permite. Problema lipsei banilor din bugetul statului e una de zeci de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp