More

  Sãrbãtoare la Colegiul National “Mihail Sadoveanu” din Pascani

  Array

   

   

   

   

   

  Sãrbãtoare la Colegiul National “Mihail Sadoveanu” din Pascani, una dintre institutiile care, an de an, a fãcut cinste învãtãmântului pascanean cu rezultatele deosebite, obtinute de elevii sãi. Colectivul cadrelor didactice, conduse de maganerul institutiei, profesoara Carmen Dimitriu, alãturi de copii au pregãtit pe tot parcursul acestei sãptãmâni activitãti artistice si educative dedicate scolii, a cãrui patron spiritual, scriitorul Mihail Sadoveanu, este sãrbãtorit chiar astãzi!

  De asemenea, pe lângã evocarea personalitãtii lui Sadoveanu s-au realizat expozitii de desene, de carte, de flori si fotografie, avand ca tema principala viata si opera marelui scriitor. De asemenea a avut loc si concursul “Lecturi sadoveniene”, cerul de lectura, dar si numeroase activitati la catedra de limbi straine, geografie, istorie etc.

  Si Cupa „Mihail Sadoveanu” la handbal, competitie ce se va desfasura intre licee (fete si baieţi) va incepe de maine, 9 pana pe 11 noiembrie 2012, coordonator fiind prof. Manoliu Radu.

  Tot cu ocazia acestei zile, directorul institutiei a invitat profesorii iesiti la pensie pentru a fi cinstiti datorita rezultatelor aduse scolii dar si pentru a vedea cum a evoluat aceasta.

  ziarulorioznt.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet