More

  Sarbatoare la Colegiul CF Unirea Pascani

  Array

  DSC00504 b

   

  Zi de sarbatoare la Colegiul CF Unirea din Pascani. Toata suflarea scolii s-a pregatit pentru a sarbatori cum se cuvine cei 93 de ani de existenta a invatamantului tehnic in domeniul cailor ferate. La eveniment au participat directori de scoli din Pascani si comunele din imprejurimi, reprezentantii ISJ-ului, cate un reprezentant al elevilor din fiecare scoala, dar si cadre didactice. Activitatile s-au desfasurat pe parcursul a trei ore, incepand cu ora 11.

  Directorul adjunct, Corina Ciopraga a prezentat celor prezenti istoricul scolii, structura unitatii de invatamant, baza materiala, rezultatele elevilor si profesorilor scolii, dar si premiile internationale si nationale obtinute la concursurile si olimpiadele scolare.

  Ziua de 24 ianuarie ne aminteşte în fiecare an, cu emoţie şi mândrie, de măreţul act al Unirii Principatelor Române prin care s-au pus temeliile statului român modern. Astfel elevii scolii pregatiti de profesorii de istorie si religie au interpretate doua fragmente din viata domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

  Nici cantecele cu tematica zilei de astazi nu au lipsit. Toti cei prezenti si-au dat mana cu mana si au dansat hora unirii, la sfarsit participantii servind placinte moldovenesti.

  Nu a lipsit nici hora din curtea scolii. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI