5.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 7, 2022
Array

Sarbatoare la Colegiul CF Unirea Pascani

DSC00504 b

 

Zi de sarbatoare la Colegiul CF Unirea din Pascani. Toata suflarea scolii s-a pregatit pentru a sarbatori cum se cuvine cei 93 de ani de existenta a invatamantului tehnic in domeniul cailor ferate. La eveniment au participat directori de scoli din Pascani si comunele din imprejurimi, reprezentantii ISJ-ului, cate un reprezentant al elevilor din fiecare scoala, dar si cadre didactice. Activitatile s-au desfasurat pe parcursul a trei ore, incepand cu ora 11.

Directorul adjunct, Corina Ciopraga a prezentat celor prezenti istoricul scolii, structura unitatii de invatamant, baza materiala, rezultatele elevilor si profesorilor scolii, dar si premiile internationale si nationale obtinute la concursurile si olimpiadele scolare.

Ziua de 24 ianuarie ne aminteşte în fiecare an, cu emoţie şi mândrie, de măreţul act al Unirii Principatelor Române prin care s-au pus temeliile statului român modern. Astfel elevii scolii pregatiti de profesorii de istorie si religie au interpretate doua fragmente din viata domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Nici cantecele cu tematica zilei de astazi nu au lipsit. Toti cei prezenti si-au dat mana cu mana si au dansat hora unirii, la sfarsit participantii servind placinte moldovenesti.

Nu a lipsit nici hora din curtea scolii. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow