13.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Sărbătoare la cea mai mare școală din Pașcani

Sărbătoare la cea mai mare școală din Pașcani

În haine de sărbătoare este îmbrăcată cea mai mare școală gimnazială din Pașcani. În această săptămână, elevii și profesorii alături de părinți au pregătit zeci de activități care să cuprindă cât mai multe domenii. Astăzi, 23 martie, ziua a fost dedicată dansului de toate genurile.

Materialul videlo în cadrul știrilor INFOBIT.

Școala “Iordache Catacuzino” din Pașcani este în sărbătoare. Astfel, este marcat încă o zi de învățământ gimanzial. Nu au lipsit concursurile tematice, mai ales că în această săptămână, în unitatea de învățământ se desfășoară și “Școala altfel – să știi mai multe, să fii mai bun!”

De la primele ore ale dimineții, sute de prichindei din toată Moldova și-au dat întâlnire la Casa de Cultură din Pașcani pentru a participa la concursul de dans, ajuns la cea de X a ediție, denumit sugestiv “Pe aripele prieteniei”.

Astfel, rând pe rând, prichindeii au urcat pe scenă și au dansat cu au știut ei mai bine. Nu au lipsit dansurile clasice, de societate dar și cele disco.

Cum la fiecare concurs, tradiția românească este promovată, și acum, câteva ansambluri de elevi au încins sala cu bătute și hore moldovenești.

Concursul de dans este organziat de profesorul de Educație fizică și sport a școlii sărbătorite, Cătălina Rotaru. Concursul de dans implică multă muncă din partea organzaitorilor dar și a participanților.

Săptămâna altfel și totodată Zilele școlii se vor încheia cu o competiție sportivă, organizată sâmbătă, pe 25 martie, Mai exact, echipe de fotbaliști aparținând mai multor școli vor participa la un campionat de fotbal,  organizată de profesorul Ionuț Mocănița.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Surpriză! Când apare noul film din seria “Singur acasă” și cine joacă în el. Trailerul a fost lansat deja

Un nou film din seria “Singur acasă” va fi lansat pe 12 noiembrie 2021. Acesta se va...

Amenzi mari pentru șoferii care parchează pe trotuar. Proiect legislativ adoptat Senat

Șoferii din România care nu sunt atenți în momentul în care își parchează mașinile pe spațiile pietonale...

Creșă mică în spatele RAGCL. Legislativul local, convocat din nou

Legislativul pășcănean este convocat în ședință de îndată pentru a hotărî amplasamentul noii creșe din municipiu. Ședința...

România va avea o „bursă a lemnului” în 2022

Asociaţia Forestierilor din România – ASFOR şi Bursa Română de Mărfuri (BRM) au încheiat un memorandum de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI