13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023

“Sarbatoare de Sfantul Ilie”, la Lespezi

Distractie si voie buna joi intr-o comuna din apropierea municipiului Pascani. Artisti renumiti vor concerta de Sfantul Ilie, la sarbatoarea de la Lespezi, o traditie ce este pastrata de zeci de ani. Scena va fi amplasata in piata din localitate, acolo unde la miezul noptii va fi si un foc de artificii. Printre cei care vor face atmosfera in zi de sarbatoare, se numara si Mario Buzoianu sau Marinică Botea, iar cap de afis este Corina.

Mai sunt doar cateva zile pana la sarbatoarea de la Lespezi, ce are loc in fiecare an pe 20 iulie, de Sfantul Ilie. Administratia locala a amenajat locul din piata din centrul localitatii, unde au inceput sa vina camioanele cu iujuri si comerciantii.
Primii care vor deschide programul artistic incepand cu ora 18:00, vor fi Constantin Bahrin, Marinică Botea, Stefan Diaconita sau Cristinel Iordachioaia.
Apoi, sarbatoarea va continua cu Bianca si Claudia Martinica, Biatrice Duca si Mario Buzoianu.
Cei care vor incheia petrecerea, intr-un mod grandios, vor fi Doddy si Corina.
Spre miezul noptii, satenii vor putea vedea si un impresionant foc de artificii. De asemenea, pe parcursul zilei, localnicii au la dispozitie terase cu mici si alte bunataturi, bauturi racoritoare, iar pentru cei mici, vor fi diferite iujuri si tarabe cu jucarii.

Articol de promovare ( publicitar)

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow