3.3 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Săracii din Valea-Seacă, cer ajutoare de la Primăria Pașcani

O femeie din comuna Valea-Seaca vrea sa aiba un alt primar. Angela Cojocaru, in varsta de 47 ani din Topile, ar vrea sa il schimbe pe Valeriu Roman, actualul edil al comunei Valea-Seaca cu Dumitru Pantazi. Ea s-a inscris astazi, 17 octombrie a.c., la audientele sustinute de reprezentantii Primariei Pascani, pentru a cere un loc de munca, un ajutor social pentru cursuri de recalificare sau de ce nu, chiar un ajutor financiar de urgenta.

Femeia are o pensie de 600 lei si sustine ca nu ii ajung pentru cheltuielile zilnice, rata la banca si abonamentul pentru mijlocul de transport al fiicei sale, care invata la o scoala din oras. De asemenea, sotul ei plateste din pensie ratele la inca doua banci, pentru creditele facute sa isi construiasca o casa. Ea a precizat ca a mai fost odata la audiente, iar Pantazi i-ar fi promis ca ii va gasi un loc de munca. De audientele de la Valea-Seaca, femeia nici nu vrea sa auda, asta pentru ca zice ea, administratia este prea saraca si nu are cu ce sa o ajute.

Rugamintile Angelei Cojocaru au fost zadarnice, pentru ca reprezentantii Primariei Pascani i-au transmis ca problemele ei nu pot fi rezolvate decat de primarul comunei din care face parte.

Mentionam ca audientele de astazi au fost tinute de catre viceprimarul, Vasile Axinte. Au venit zece persoane pentru a-si rezolva problemele legate de fondul funciar, locuinte sociale sau pentru a cere ajutoare de urgenta.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow