4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Sărăcia o împiedică să își vada fiul bolnav

O batrana din Pascani cere cu disperare ajutorul administratiei locale. Pascaneanca, care are o pensie foarte mica, solicita alesilor sa ii acorde un abonament de calatorie gratis, pentru a-si vizita fiul bolnav din suburbia Blagesti.

Faustina Ratoi are 80 de ani, o pensie de numai 430 de lei si doi fii bolnavi, dintre care unul la Blagesti. Pascaneanca a venit astazi la audiente pentru a cere alesilor locali sa ii acorde un abonament gratuit pentru mijloacele de transport in comun pe plan local.

Batrana vrea sa isi vada fiul bolnav care locuieste la cativa kilometri, insa biletul costa 5 lei dus-intors.

Si nu este singura problema pe care pascaneanca o intampina. Atat pentru alimentele gratuite de la Uniunea Europeana cat si pentru tichetele sociale acordate de Primaria Pascani, veniturile unei persoane trebuiau sa fie de pana la 400 de lei. Batrana depaseste aceasta suma cu 30 de lei, astfel ca nu a primit nimic.

Pentru ca nu se incadreaza pentru a beneficia de un abonament gratuit, femeia va primi un ajutor de urgenta de circa 400 de lei.

Mentionam ca transportul local este oferit gratuit veteranilor de razboi, persoanelor cu handicap grav si insotitorilor acestora.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow