More

  Sapte primari din judetul Iasi vor pleca intr-o vizita de lucru in Ucraina

  Array

  vinitsa-bird-eye-view

  Sapte primari din judetul Iasi se vor deplasa zilele urmatoare intr-o vizita de lucru in Ucraina.

  Asta pentru ca, in luna noiembrie a anului 2012 a fost semnat acordul intre Euroregiunea Siret – Prut – Nistru si Euroregiunea Nistru. Pe baza acestei relatii si a acordului semnat de Judetul Iasi cu Regiunea Vinnitsa, o delegatie din Judetul Iasi va participa la seminarul transfrontalier international “Euroregiunile – instrument pozitiv in cooperarea transfrontaliera”, organizat in capitala omonima a Regiunii.

  Evenimentul va consta intr-o intalnire a primarilor din Judetul Iasi cu omologi din Regiunea Vinnitsa cu scopul stabilirii de relatii de cooperare pentru viitoare proiecte, precum si o serie de discutii tehnice privind Proiectul “Transagropolis – Transfrontier Agribusiness Support”.

  Perioada corespunde sarbatorilor Zilei Regiunii, mai exact pe 27 februarie cand aceasta regiune implineste 80 ani de existenta.

  De la Consiliul Judetean va merge Presedintele Cristian Adomnitei cat si trei persoane de la Directia Proiecte si Dezvoltare Durabila, printre care managerul de proiect de la Transagropolis.

  Primarii care vor participa la aceasta sedinta sun tai localitatilor: Letcani, Scobinti, Aroneanu, Miroslava, Harlau, Ipatele, Dumesti.

  Referitor la costuri, transportul va fi asigurat de catre Consiliul Judetean Iasi, iar cazarea o vor asigura autoritatile din Ucraina.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp