14.7 C
Paşcani
sâmbătă, mai 28, 2022
Array

Sapte primari din judetul Iasi vor pleca intr-o vizita de lucru in Ucraina

vinitsa-bird-eye-view

Sapte primari din judetul Iasi se vor deplasa zilele urmatoare intr-o vizita de lucru in Ucraina.

Asta pentru ca, in luna noiembrie a anului 2012 a fost semnat acordul intre Euroregiunea Siret – Prut – Nistru si Euroregiunea Nistru. Pe baza acestei relatii si a acordului semnat de Judetul Iasi cu Regiunea Vinnitsa, o delegatie din Judetul Iasi va participa la seminarul transfrontalier international „Euroregiunile – instrument pozitiv in cooperarea transfrontaliera”, organizat in capitala omonima a Regiunii.

Evenimentul va consta intr-o intalnire a primarilor din Judetul Iasi cu omologi din Regiunea Vinnitsa cu scopul stabilirii de relatii de cooperare pentru viitoare proiecte, precum si o serie de discutii tehnice privind Proiectul „Transagropolis – Transfrontier Agribusiness Support”.

Perioada corespunde sarbatorilor Zilei Regiunii, mai exact pe 27 februarie cand aceasta regiune implineste 80 ani de existenta.

De la Consiliul Judetean va merge Presedintele Cristian Adomnitei cat si trei persoane de la Directia Proiecte si Dezvoltare Durabila, printre care managerul de proiect de la Transagropolis.

Primarii care vor participa la aceasta sedinta sun tai localitatilor: Letcani, Scobinti, Aroneanu, Miroslava, Harlau, Ipatele, Dumesti.

Referitor la costuri, transportul va fi asigurat de catre Consiliul Judetean Iasi, iar cazarea o vor asigura autoritatile din Ucraina.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow