Array

Sapte oferte pentru asfaltarea aleilor si parcarilor dintre blocuri

Dupa ce au fost asfaltate majoritatea drumurilor principale din Pascani, administratia locala se pregateste sa faca acelasi lucru si in cartierele de blocuri. Astazi au fost deschise cele sapte oferte depuse in cadrul licitatiei, de societatile interesate sa castige un contract de peste 4 milioane de lei. Procedura va fi finalizata in maxim doua luni de zile, cand va fi anuntat castigatorul iar lucrarile ar urma sa inceapa in acesta toamna, daca nu sunt contestatii, pe o perioada de maxim doi ani de zile. Banii sunt alocati de la bugetul local, peste un million de lei in acest an, iar restul in 2016. Printre ofertanti sunt si firme puternice, renumite pentru calitatea serviciilor dar si societati de apartament , fara niciun salariat si fara cifra de afaceri.

Dupa semnarea contractului ar urma sa fie reparate aproape toate strazile si aleile din cartierele de blocuri din Pascani, apoi sa fie turnat covor asfaltic. La fel se va intampla si cu parcarile de masini precum si cu terenurile de sport de la scoli.

Mentionam ca anul viitor administratia locala intentioneaza sa asfalteze strazile Garii si Nicolae Iorga sis a convinga Guvernul sa repare Strada Gradinitei care este clasificata ca drum national. Deocadata se pregatesc documentatiile tehnice iar lucarile si finantarea lor urmeaza sa fie aprobate de Consiliul Local.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...