O saptamana plina de evenimente la Liceul Tehnologic Economic Nicolae Iorga din municipiul Pascani. De luni, elevii si profesorii participa la activitatile din programul „Scoala Altfel”, iar orele au devenit momente de distractie, cunoastere si destindere. Miercuri, o mare parte din copii au facut experimente in cadrul unui proiect, „Stiinte si gastronomie”.

Au testat reactiile dintre diferite substante si alimentele de zi cu zi.

Si pentru ca tot suntem in Postul Pastelui si ne apropiem cu pasi repezi de sarbatori, elevii au vopsit si oua, dar intr-un mod traditional: cu coji de ceapa si elemente decorative din frunze.

Intr-o alta clasa, a avut loc o lectie  – tip dezbatere cu elevii, profesorii, parintii, dar si reprezentati din comunitate. Tema a fost aleasa in contextul anului omagial 2019 dedicat satului romanesc, invatatorilor, preotilor si primarilor gospodari.

Vineri, in ultima zi a „Scolii Altfel”, elevii liceului vor face o vizita celor de la Scoala Gimnaziala din satul Humosu, comuna Siretel. In cadrul unei actiuni filantropice, ei vor dona pachete cu alimente, dulciuri, dar si haine sau jucarii celor peste 100 de copii din unitatea de invatamant.

Pachetele sunt deja pregatite si au fost adunate cu multa daruire de catre copiii de la Liceul Tehnologic Nicolae Iorga Pascani, alaturi de parintii acestora.

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
Slider