18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021

”Săptămâna prevenirii criminalităţii”, la Hirlau. Demonstratii cu cainele de urma

Ultimele știri

La data de 24 mai a.c., în cadrul evenimentului naţional ”Săptămâna prevenirii criminalităţii”, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au desfăşurat activităţi pe linia prevenirii violenţei în familie.

Polițiștii au purtat discuții libere cu cetățenii, în zona Pieței Agroalimentare Hârlău, pe linia prevenirii violenței în familie, fiind distribuite pliante cu caracter informativ-preventiv, în vederea sensibilizării acestora cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de protecție pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor.

De asemenea, au fost organizate întâlniri cu 220 de elevi și 12 cadre didactice de la  ȘcoalaGimnaziale Pîrcovaci, în cadrul cărora au fost purtate discuții libere pentru prevenirea delincvenței juvenile, victimizării minorilor și au fost prezentate măsuri ce trebuie adoptate pentru a nu deveni victimă sau autor al unei infracțiuni.

Totodată, au fost prezentate 3 autospeciale cu tehnica din dotarea poliţiei şi au fost înmânate participanţilor 100 de pliante cu caracter informativ-preventiv.

Câinele de urmă MIF a făcut câteva exerciţii demonstrative de intervenţie sub îndrumarea conductorului său.

IPJ IASI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
20.1 °
17.3 °
71 %
1.2kmh
5 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
31 °
mie
33 °
joi
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI