13.5 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Saptamana Mobilitatii marcata prin nimic la Pascani

 

In perioada 16 – 22 septembrie are loc in fiecare an “Saptamana Mobilitatii”, perioada in care orasele de la nivelul Europei organizeaza diferite evenimente pentru a marca acest moment. Mersul cu bicicleta sau pe jos aduce beneficii mediului, dar si sanatatii – este mesajul “Saptamanii Europene a Mobilitatii”.

 

Romanii sunt incurajati sa renunte la masina personala si sa foloseasca transportul public, bicicleta sau mersul pe jos. Scopul acestei campanii, este cresterea gradului de responsabilitate in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator prin sustinerea mijloacelor de transport nepoluante, pe de o parte, iar pe de alta parte sa ajute la reducerea numarului de persoane obeze. Campania se va incheia pe 22 septembrie, cand este si “Ziua Europeana fara Masini”.

 

La Pascani, cum era de asteptat, nu se intampla absolut nimic pentru a marca aceasta saptamana. Conducerea orasului spune prin purtatorul de cuvant faptul ca Pascaniul nu s-a inscris ca si oras participant datorita faptului ca Primaria nu a primit nici o invitatie la aceasta actiune. Si cum au fost neinvintati la aceasta actiune nimeni nu a miscat un deget pentru a face ceva.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow