3.3 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Saptamana Mobilitatii, marcata la Targu Frumos si Harlau

Saptamana Europeana a Mobilitatii, ce are loc in fiecare an in perioada 16-22 septembrie va fi marcata si in orasele Targu Frumos si Harlau. In acest week-end vor fi inchise mai multe strazi din oras si vor avea loc diferite activitati de miscare in aer liber cu biciclete si role.
La Harlau, maine, 21 septembrie a.c., centrul va fi inchis circulatiei autovechiculelor intre orele 09:00-13:00, timp in care elevii de la toate scolile vor participa la concursuri de ciclism. Pentru a-i rasplati pentru spiritul civic, administratia locala a pregatit 350 de pachete cu dulciuri care vor fi impartite participantilor.

La Targu Frumos, activitatile specifice acestui eveniment vor avea loc duminica, incepand cu orele 09:00. 54 elevi se vor intrece in concursuri de biciclete, role si skateboarding la care sunt puse in joc cate trei cupe pentru primele locuri. Startul competiei va fi dat din zona Esplanadei, concurentii avand traseul pe strazile Ecaterina Teodoroiu si Tedor Neculuță. In tot acest timp, elevii vor fi supravegheati si de reprezentanti ai Politiei Rutiere.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow