25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Săptămâna greilor: Polițiștii vor fi cu ochii pe șoferii de microbuze și autocamioane

sofer-tirÎn săptămâna 22-28.07.2013, Serviciul Rutier în colaborare cu I.S.C.T.R. Iaşi organizează pe raza judeţului Iaşi acţiunea TRUCK&BUS, care vizează reducerea victimizării din accidente rutiere, prin combaterea încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi transportul public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri.

La această acţiune vor fi angrenaţi zilnic aproximativ 35 de poliţişti rutieri, organizaţi în microfiltre rutiere, care vor acţiona pe raza întregului judeţ atât în municipii şi oraşe cât şi pe drumuri naţionale şi drumuri judeţene.

În spiritul unei excelente colaborări, adresăm presei rugămintea de a informa toate categoriile de participanţi la trafic cu privire la acţiunea care se va desfăşura şi în mod deosebit asupra necesităţii respectării prevederilor legale în vigoare care reglementează circulaţia pe drumurile publice.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow