30.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

,,Saptamana de lupta impotriva traficului de persoane” la Colegiul CF Unirea Pascani

 

 

 

 

 

 

C.P. In saptamana 15 -19.10. 2012, numita ,,Saptamana de lupta impotriva traficului de persoane” , in cadrul Colegiului Tehnic CF ,,UNIREA” Pascani s-a desfasurat Campania de informare si constientizare  “Formele traficului de persoane. Modalitati de prevenire”. Activitatile au fost diverse: distribuire de pliante informative, dezbateri cu privire la formele traficului de persoane, vizionare de filme educative pe aceasta tema.

Actiunile au culminat pe 18.10.2012 -,,ZIUA EUROPEANA DE LUPTA IMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE”, cand reprezentanti din fiecare clasa (100 elevi) au participat la dezbaterea cu tema ,,Traficul de personae – pericolul de langa noi”. Tinerii au discutat despre efectele deciziilor de zi cu zi, care in absenta unei informari adecvate, ii pot pune intr-o situatie de trafic.

Paleta subiectelor abordate a fost larga si a cuprins: prezentarea unor cazuri cunoscute de elevi, aspecte legate de pericolul traficului de persoane si modalitatile de prevenire.

Aceste activitati au fost initiate si coordonate de prof.  Sofron Vasile – Director adjunct, prof. Grigoroaea Petronela – Consilier educativ  si consilierul scolar Ulea Georgiana, cu implicarea in organizare a elevilor Chirila Alexandru si Andronache Anamaria din clasa a XI-a D.

ziarulorioznt.info

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow