1 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021
Array

,,Saptamana de lupta impotriva traficului de persoane” la Colegiul CF Unirea Pascani

 

 

 

 

 

 

C.P. In saptamana 15 -19.10. 2012, numita ,,Saptamana de lupta impotriva traficului de persoane” , in cadrul Colegiului Tehnic CF ,,UNIREA” Pascani s-a desfasurat Campania de informare si constientizare  “Formele traficului de persoane. Modalitati de prevenire”. Activitatile au fost diverse: distribuire de pliante informative, dezbateri cu privire la formele traficului de persoane, vizionare de filme educative pe aceasta tema.

Actiunile au culminat pe 18.10.2012 -,,ZIUA EUROPEANA DE LUPTA IMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE”, cand reprezentanti din fiecare clasa (100 elevi) au participat la dezbaterea cu tema ,,Traficul de personae – pericolul de langa noi”. Tinerii au discutat despre efectele deciziilor de zi cu zi, care in absenta unei informari adecvate, ii pot pune intr-o situatie de trafic.

Paleta subiectelor abordate a fost larga si a cuprins: prezentarea unor cazuri cunoscute de elevi, aspecte legate de pericolul traficului de persoane si modalitatile de prevenire.

Aceste activitati au fost initiate si coordonate de prof.  Sofron Vasile – Director adjunct, prof. Grigoroaea Petronela – Consilier educativ  si consilierul scolar Ulea Georgiana, cu implicarea in organizare a elevilor Chirila Alexandru si Andronache Anamaria din clasa a XI-a D.

ziarulorioznt.info

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Declarația pe propria răspundere care trebuie completată de persoanele nevaccinate. DOCUMENT

Odată cu adoptarea noilor restricții în Capitală persoanele nevaccinate vor putea să iasă din casă doar cu...

După ce au dublat sau chiar triplat prețurile, firmele de asigurări acceptă plata polițelor RCA în rate

Polițe RCA plătite și în rate - este oferta unor firme de asigurări, după ce din cauza...

Hotărâre CNSU: România va solicita ajutor internaţional în lupta cu COVID – medicamente, echipamente, echipaje şi echipe medicale

România cere sprijin internaţional pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, iar CNSU a adoptat, sâmbătă seară, o decizie...

Reţeaua “Târgu”: tăiau certificatele verzi Covid-19 ca pe biletele de autobuz pentru navetişti

Doi tineri din Târgu Frumos care făceau cărăuşie ilegală de persoane Iaşi - Marea Britanie au fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI