15.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

,,Saptamana de lupta impotriva traficului de persoane” la Colegiul CF Unirea Pascani

 

 

 

 

 

 

C.P. In saptamana 15 -19.10. 2012, numita ,,Saptamana de lupta impotriva traficului de persoane” , in cadrul Colegiului Tehnic CF ,,UNIREA” Pascani s-a desfasurat Campania de informare si constientizare  “Formele traficului de persoane. Modalitati de prevenire”. Activitatile au fost diverse: distribuire de pliante informative, dezbateri cu privire la formele traficului de persoane, vizionare de filme educative pe aceasta tema.

Actiunile au culminat pe 18.10.2012 -,,ZIUA EUROPEANA DE LUPTA IMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE”, cand reprezentanti din fiecare clasa (100 elevi) au participat la dezbaterea cu tema ,,Traficul de personae – pericolul de langa noi”. Tinerii au discutat despre efectele deciziilor de zi cu zi, care in absenta unei informari adecvate, ii pot pune intr-o situatie de trafic.

Paleta subiectelor abordate a fost larga si a cuprins: prezentarea unor cazuri cunoscute de elevi, aspecte legate de pericolul traficului de persoane si modalitatile de prevenire.

Aceste activitati au fost initiate si coordonate de prof.  Sofron Vasile – Director adjunct, prof. Grigoroaea Petronela – Consilier educativ  si consilierul scolar Ulea Georgiana, cu implicarea in organizare a elevilor Chirila Alexandru si Andronache Anamaria din clasa a XI-a D.

ziarulorioznt.info

 

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...