More

  ,,Saptamana de lupta impotriva traficului de persoane” la Colegiul CF Unirea Pascani

  Array

   

   

   

   

   

   

  C.P. In saptamana 15 -19.10. 2012, numita ,,Saptamana de lupta impotriva traficului de persoane” , in cadrul Colegiului Tehnic CF ,,UNIREA” Pascani s-a desfasurat Campania de informare si constientizare  “Formele traficului de persoane. Modalitati de prevenire”. Activitatile au fost diverse: distribuire de pliante informative, dezbateri cu privire la formele traficului de persoane, vizionare de filme educative pe aceasta tema.

  Actiunile au culminat pe 18.10.2012 -,,ZIUA EUROPEANA DE LUPTA IMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE”, cand reprezentanti din fiecare clasa (100 elevi) au participat la dezbaterea cu tema ,,Traficul de personae – pericolul de langa noi”. Tinerii au discutat despre efectele deciziilor de zi cu zi, care in absenta unei informari adecvate, ii pot pune intr-o situatie de trafic.

  Paleta subiectelor abordate a fost larga si a cuprins: prezentarea unor cazuri cunoscute de elevi, aspecte legate de pericolul traficului de persoane si modalitatile de prevenire.

  Aceste activitati au fost initiate si coordonate de prof.  Sofron Vasile – Director adjunct, prof. Grigoroaea Petronela – Consilier educativ  si consilierul scolar Ulea Georgiana, cu implicarea in organizare a elevilor Chirila Alexandru si Andronache Anamaria din clasa a XI-a D.

  ziarulorioznt.info

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet