2 C
Paşcani
joi, decembrie 9, 2021

Săptămâna cu ateliere pentru tinerii pasionați a început la Impark Zone – FOTO

Deși a trecut doar o săptămână de la inaugurare, parcul din zona poligonului își propune să adune câți mai mulți oameni, iar în această săptămână se va desfășura un maraton cu ateliere diverse.


Astfel, pentru cei care sunt în căutare de idei de petrecere a timpului liber, cel mai nou parc din oraș îi așteptă pe cei pasionați de canto popular, chitară, dans modern, fotografie, desen sau teatru să vină în noua locație.

Voluntarii Clubului Impact Special sunt cei care și-au unit forțele și se vor ocupa de coordonarea întregii activități din cadrul acestor ateliere.

Astfel, marți, de la ora 17 la 18:30 se va organiza un atelier de dans modern, miercuri, primul atelier de teatru va fi de la 14 – 16, iar cea de-a doua activitate, de dans popular, de la 16:30 la 18. Joi va avea loc o seară de film începând cu ora 20:30, iar vineri cei interesați pot veni să se distreze și să învețe, începând cu ora 17, în cadrul unui atelier de chitară.

Precizăm că materiale care vor fi folosite în cadrul activităților sunt puse la dispoziție de voluntari și au fost strânse prin sponsorizări.

Atelierele au început încă de săptămâna trecută, iar locuitorii municipiului s-au arătat curioși și au venit să ia parte  la activitățile puse la dispoziție de voluntari. Până în momentul față, fiecare atelier s-a bucurat de o prezență numeroasă, atât din partea copiilor, cât și a adulților.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Scandal între conducerile a două școli din Pașcani

Scandal între conducerile a două școli din Pașcani. Este vorba despre Liceul Tehnologic Economic Nicolae Iorga și...

Daruri pentru copiii din comuna Mircești. Dotări la două grădinițe

Bucurii pentru micuții din comuna Mircești. Moș Nicolae a ajuns luni, 6 decembrie, la copiii de la...

Primăria comunei Heleșteni s-a înfrățit cu localitatea Vancicăuți din Ucraina

Primăria comunei Heleșteni s-a înfrățit cu localitatea Vancicăuți din Ucraina. Delegația sosită marți, 7 decembrie, la sediul Primăriei...

Stagiu de practică de 5 luni la cabinetul parlamentar al unui deputat ieșean

Oportunitate pentru studenții care vor să urmeze o carieră în administrația publică sau politică. Tinerii care dețin...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI