11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Sanse mici de reintoarcere la Prest Serv Apa. Consilierii au aflat ca au votat degeaba anularea hotararilor anti Apa Vital

Perspectiva reintoarcerii serviciilor de apa si canalizare la societatea Prest Serv Apa din Pascani este din ce in ce mai indepartata. Consilierii locali au aflat astazi ca este foarte posibil ca eforturile de delegare a serviciilor operatorului local, fara licitatie, sa nu aiba succes din cauza razboiului cu Apa Vital.

Mai exact edilul pascanean a admis ca acest demers nu poate sa fie finalizat deoarece Asociatia Judeteana de Apa si Canalizare ARSACIS refuza sa ceara operatorului iesean sa inceteze serviciilor de apa la Pascani conform hotararilor aprobate in toamna anului trecut.
In acelasi context primarul a anuntat ca pana la sfarsitul lunii martie va incepe licitatia pentru serviciul de apa si canalizare. Totodata ar urma sa fie convocat Consiliul Local pentru delegarea directa a serviciului pe o perioada de zile , societatii Prest Serv Apa.
La sfarsitul sedintei secretarul Mircea Zuzan a prezentant situatia la zi a proceselor dintre cele doua parti si a spus ca pana la solutionarea lor va mai dura luni chiar ani de zile.
Mentionam ca la sfarsitul anului trecut consilierii locali au aprobat anularea hotararilor de delegare a serviciilor de apa si canalizare pentru Apa Vital Iasi, la cererea pascanenilor, pentru a fi redate operatorului pascanean. De atunci si pana acum nu au fost gasite solutii concrete pentru rezolvarea acestei probleme, in timp ce furnizarea apei a fost oprita la unele blocuri, unde locatarii au refuzat sa incheie contractele de distributie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow