More

  Şansă la o viaţă mai bună! Tânărul din Soci paralizat a primit un scuter electric

  Tânărul din Soci, care a rămas paralizat de la mijloc în jos, în urma unei căzături, a primit o şansă la o viaţă mai bună, datorită oamenilor cu suflet mare. În urmă reportajului difuzat de BIT TV, Dumitru Şandru a primit un scuter electric cu care să se deplaseze şi bani pentru recuperare la unul dintre cele mai bune spitale din ţară. Băiatul le mulţumeşte tuturor celor care îl ajută să treacă mai uşor prin această suferinţă.

  Va mulţumesc!”, acestea sunt cuvintele pe care Dumitru Şandru, în vârstă de 19 ani, le spune tuturor celor care au venit în ajutorul lui. Povestea tânărului din Soci a fost prezentată într-un reportaj din cadrul emisiunii “Reporter TV – despre oameni şi locuri”. A spus tot ce i s-a întâmplat şi faptul că îşi doreşte un scuter electric cu care să se poată deplasa. Dorinţa i-a fost îndeplinită şi la scurt timp, un tânăr ieşean plecat în Danemarca, i-a trimis acasă aparatul mult aşteptat.

  Acum poate ieşi din gospodărie şi cutreia pe uliţele satului, lucru care îi era imposibil într-un cărucior cu rotile.
  Şi nu a fost singurul ajutor primit. Mai mulţi oameni i-au trecut pragul casei şi i-au oferit bani. De asemenea, au fost şi necunoscuţi care au depus câte o suma în contul lui, fiecare după posibilităţi.

  Dumitru spune că până acum a strâns circa 3.000 de lei, bani pe care îi va folosi pentru a merge la un spital privat din Târgu-Mureş, pentru recuperare şi analize amănunţite.

  Speră că poate acolo va avea o şansă să meargă din nou şi să se bucure de o viaţă normală.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet