26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Săniuța fuge… în aceste zile. Sute de copii și-au petrecut minivacanța la săniuș și bătaie cu bulgări

- Advertisement -

Săniuța fuge… în aceste zile. Sute de copii și-au petrecut minivacanța la săniuș și bătaie cu bulgări

“Ne-au povestit părinții cum se distrau ei pe timpul iernii și acum, că e zăpadă mare, am zis să nu mai stăm la calculator, televizor sau pe tabletă și să ne dăm cu sania pe panta de la spital.” spune încântată și îmbujorată peste măsură o copilă.  Ca ea sunt mult mai mulți care au decis la orele amiezii să facă “trenulețul” sau “bob-ul”. Și uite așa au curs câteva ore bune până când afară s-a întunecat.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT

Alunecă săniuța pe zăpada căzută în ultimele ore. Mai multe străzi și derdelușurii s-au transformat în locuri ideale pentru bătaie cu zăpada sau de făcut oameni de zăpadă. Dacă nu au avut săniuță și o bucată de nailon a fost numai bună pentru o distracție pe cinste.

Din această gașcă fac parte Sofia și Lavinia. Prietene bune, fetele și-au dat întâlnire cu mai mulți colegi de clasă sau vecini de la bloc pe strada Locotenent Ionescu, din zona Spitalului Municipal Pașcani, pentru o zi de săniuș. Mai ales că au parte și de o minivacanță neplănuită.

Și adulții și-au anunțat prezența la săniuș, mai pe seară, după ce ies de la muncă. Ei spun că în acest mod uită pentru câteva minute de grijile cotidiene și se încarcă cu energie pozitivă, plus că mai fac rost de câteva amintiri frumoase.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow