Slider

Sancțiuni pentru cei care nu își declară bunurile

Sancţiuni pentru cei care nu îşi declara terenurile agricole, casele şi animalele din gospodărie. Potrivit legii, proprietarii trebuie să spună ce avere au până la începutul lunii martie, la sediul fiecărei primării. Cei care omit voit sau nu să facă declaraţii, pot primi amendă de până la 500 de lei.

Anunţ important pentru deţinătorii de terenuri agricole şi nu numai. Până pe 1 martie  proprietarii trebuie să declare tot ce au pe numele lor, la Registrul Agricol din cadrul fiecărei primarii. Concret, aceştia trebuie să spună ce case, pământuri şi animale au în proprietate. La Pașcani sunteți așteptați, în perioada programului de funcționare, la Camera 59 din incinta Primariei pentru a face acest lucru.

Conform legii sunt prevăzute şi sancţiuni pentru cei care nu declara. Amenda porneşte de la 100 de lei iar valoarea maximă este de 500 de lei, conform unei hotărâri de Guvern.

Conform celor mai recente date, în Registrul Agricol din Paşcani sunt înscrise 38 de asociaţii agricole, 541 de persoane care au domiciliul în alte localităţi dar au pământuri pe raza oraşului şi 6.100 de păşcăneni care deţin terenuri.

Slider