25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Sâmbătă, ziua „curăţeniei generale”, la Paşcani

logo+slogan

Peste 200 de voluntari din Pascani s-au alaturat campaniei „Curatenie Generala, in Romania”. Voluntarii, in mare majoritate elevi de la scolile din oras, vor participa la un mars al curateniei, sambata, 28 septembrie. Asadar, incepand cu ora 9, doritorii se vor aduna in fata Primariei Pascani, iar de acolo, vor fi impartiti in grupe si vor merge in zonele identificate de catre cei de la Mediu.
Locurile care vor fi ecologizate in cadrul capaniei „Let’s do it” sunt: Lunca Siret, Blagesti, Parcul Pestisorul, parcul din zona Vale- Esplanada, zona scolii „Mihai Busuioc” si zona Stadionul Municipal.
Sacii menajeri si manusile vor fi puse la dispozitie de catre Primaria Pascani, iar la finalul zilei vor veni masinile de la Eco Salubritate sa ridice sacii cu deseuri. Parteneri in aceatsa campanie sunt: Colegiile „Sadoveanu” si CF „Unirea”, Liceele „Mihai Busuioc” si „Nicolae Iorga”, Asociatia Sansa 2010, Clubul Sportiv „Long Ho”, Scoala „Iordachi Cantacuzino”, impreuna cu Apele Romane.
Mentionam ca aceasta campanie se desfasoara intr-o singura zi, la nivel mondial si a fost initiata din anul 2009, România fiind cea mai mare ţară din comunitatea “Let’s Do It, World!” care a organizat o acţiune de curăţenie la nivel naţional. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow