More

  Sâmbătă, a doua ediție a Galei K1 la Hîrlău

  Array

  Un sport destul de dur, inventat de japonezi e din ce în ce mai căutat și la noi. Sâmbătă, la Hîrlău va avea loc Gala K1, ce se va desfășura în sala de sport a Școlii Gimnaziale din localitate, începând cu orele 13.00.
  afis k1
  În cadrul competiției vor avea loc 10 meciuri mari , iar la 6 dintre ele vor participa sportivi din Hîrlău, care se vor lupta pentru marele titlu cu pasionați ai domeniului din alte județe ale precum Bacău, Bistrița, Vaslui sau Galați.
  La sfârșitul Galei vor avea lor și 3 meciuri internaționale susținute de reprezentanți ai Lotului Național din Republicii Moldova.

  Evenimentul aflat la a doua ediție va fi sprijinit financiar de câțiva iubitori ai sportului, de Consiliul Local și Primăria din Hîrlău, iar cel care a inițiat acest proiect și vrea să îl transforme într-o activitate sportivă reprezentativă pentru comunitate este antrenorul Mihai Vornicu.
  mihai vornici antrenor harlau

  Mai menționăm că la evenimentul sportiv vor fi și invitați speciali pentru demonstrații de gen, precum Sebastian Ciobanu și Mihai Constantin, iar un bilet pentru adulți va costa 10 lei, copiii beneficiind de gratuitate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier cu o victimă în comuna Todirești. Mașină distrusă după impactul cu un stâlp – FOTO

  Accident rutier spectaculos luni seara, 19 aprilie, in jurul orei 20:00, in comuna Todiresti. Un sofer din Siretel ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stalp de pe marginea drumului si s-a rasturnat pe camp. //

  Propunere: Depozite de carte în sediile PNL și USR Pașcani

  Un consilier pășcănean propune ca organizațiile politice locale PNL și USR să renunțe la sediile actuale în favoarea extinderii corpului Bibliotecii Municipale ”Leonard Gavriliu”. //

  Un tânăr de 19 ani suspect în cazul înjunghierii din Moțca. A fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi

  Un tanar de 19 ani este principalul suspect in cazul agresiunii ce a avut loc vineri, 19 aprilie, in localitatea Motca, in care un barbat de 26 de ani a fost injunghiat. Presupusul agresor a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi, unde va fi expertizat pentru a se vedea daca a avut discernamant sau nu in timpul comiterii faptei. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet