17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Sâmbătă, 28 ianuarie, bugetarii sunt la muncă

Sâmbătă, 28 ianuarie, bugetarii sunt la muncă

Dacă nu ați reușit astăzi să vă rezolvați problemele la Primărie sau Finanțele Publice Locale, aveți timp mâine. Sâmbătă, 28 ianuarie, programul va fi ca unul dintr-o zi normală în administrația publică, asta pentru că se recuperează ziua de 23 ianuarie, când bugetarii au avut minivacanță. Și elevii vor merge la școală, recuperând astfel orele de luni, când au stat acasă.

Toți funcționarii publici vor fi la lucru mâine, 28 ianuarie, program normal. Astfel, la Primăria din Pașcani, aceștia își vor începe activitatea de la primele ore ale dimineții, 7:30 până la 16:00. Aceeși situație se va întâlni și la Finanțe și tot ce ține de Administrația Publică. Ziua liberă de luni, 23 ianuarie, ce a fost dată libera de Guvern pentru a face legătura între weekend și 24 ianaurie a fost cu o condiție – să fie recuperată!

Și elevii alături de profesori și persoanl auxiliar trebuie să recupereze orele pe care le-au pierdut în ziua de luni, 23 ianuarie. Acest lucru se datorează faptului că programa şcolară acoperea şi ziua de luni ca fiind una în care se fac cursuri.

Inspectorul şcolar Sabina Manea a declarat că „fiecare şcoală va stabili în Consiliul de Administraţie modul în care se vor recupera orele“.

Unele şcoli din judeţ au decis deja ca ziua de 23 ianuarie să fie recuperată într-o singură zi, mâine, când acolo se vor face cursuri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow