8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

SALVAŢI-O PE LIVIA DE LA MOARTE! Are 9 ani, a rămas fără mamă şi suferă de cancer

O fetita de noua ani din suburbia Sodomeni are nevoie de ajutorul dumneavoastra. Livia a fost diagnosticata cu scleroza nodulara, un tip de cancer al sistemului limfatic. Ar avea nevoie de circa 30.000 de euro pentru un transplant de celule stem. Aceasta suma ii poate salva viata, asa cum si-a dorit si mama ei ce a murit de curand de ciroza hepatica.

LIVIA

Doar banii ii pot salva viata unei fetite din suburbia Sodomeni. Livia este in clasa a III-a si se lupta de cativa ani cu o boala crunta care s-a agravat intre timp. Scleroza nodulara este diagnosticul pus de medici cand micuta avea doar 7 ani. Totul a iesit la iveala in urma unui control la scoala.

Livia a fost dusa la doua sedinte de chimioterapie la Spitalul Sfanta Maria din Iasi. Din pacate, copila nu a raspuns la tratamentul dur facut zile la rand. A fost chiar si la Institutul Fundeni din Bucuresti, unde medicii specialisti i-au spus ca singura speranta de viata este un transplant de celule stem, care ar costa circa 30.000 de euro. Este o suma imensa pentru familia fetitei.

Din acest motiv, directoarea scolii unde invata Livia, Geanina Isticioaia, a decis sa deschida un cont pe numele micutei si ieri au fost depuse actele la Judecatoria Pascani. Oamenii cu suflet mare vor putea sa doneze bani in cont pentru salvarea fetitei. Cadrele didactice de la scoala au inceput deja sa stranga bani pentru visul Liviei, de a se face sanatoasa.

Si cum o nenorocire nu vine niciodata singura, fetita are si un frate diagnosticat cu malformatie congenitala cardiaca. Teodor are 11 ani si ia tratament pentru a tine boala sub control.

De curand a ramas si fara mama care a murit de ciroza hepatica. S-a neglijat pe ea pentru a avea grija de copiii ei bolnavi. Cei doi copii sunt in grija tatalui vitreg. Singurul venit lunar este salariul lui.

Livia traieste acum cu speranta ca se va face bine. Pastreaza cu sfintenie fotografiile celei ce i-a dat viata.

Cei care vor sa o ajute pe Livia sa traiasca pot lua legatura cu directoarea scolii, Geanina Isticioaia, la numarul de telefon 0786 056 176.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow