More

  Salvat în ultima clipă după un infarct

  Array

  Echipaj de ambulanta cu medic PascaniClipe de groaza pentru un barbat din Pascani. In cursul zilei de ieri, pascaneanul a ajuns in stare grava la spital dupa ce a suferit un infarct miocardic.

  Pacientul, in varsta de numai 49 de ani, a inceput sa simta dureri puternice in piept iar rudele au sunat imediat la ambulanta. Medicii ajunsi la fata locului, i-au acordat barbatului primele ingrijiri medicale si l-au transportat de urgenta la Spitalul din Pascani. Odata ajuns in Compartimentul de Primiri Urgente, cadrele medicale nu au mai stat pe ganduri si l-au redirectionat pe bolnav, la Institutul de Boli Cardiovasculare din cadrul Spitalului Parhon Iasi.

  Potrivit purtatorului de cuvant, Diana Acsinte, pacientul a fost supus unei interventii chirurgicale iar pe vasul de sange afectat a fost montat un stend. Astfel, datorita timpului scurt in care barbatul a primit ingrijiri medicale, viata acestuia a fost salvata.

  Medicii se arata ingrijorati de numarul mare de pacienti tineri, care sufera de afectiuni ale inimii si ajung sa faca infarct.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet