More

  Salut revolta antisistem, nu rocada politicienilor corupți !

  Array

  Salut revolta antisistem a tuturor celor care au ieşit în stradă, în aceste zile. O aştept de 10 -15 ani, din vremea când, ca jurnalist, aveam peste 50 de procese de calomnie cu ”sistemul mafiot Neculai Răţoi”.

  Atunci aproape nimeni nu îndrăznea să critice pe faţă derapajele politice şi administrative din Paşcani. Acum, văd cu bucurie zeci de mii de oameni care militează pentru o schimbare radicală a clasei politice. Încep să apară platforme, criterii noi şi chiar liste cu alţi lideri. Este un pas important pentru a contura alternativa, viitorul aşa cum şi-l doresc protestatarii.
  Mi-e teamă că acest demers, izvorât din dorinţa de schimbare din temelii a societăţii româneşti, va sfârşi doar cu o rocadă între aceiaşi politicieni corupți, care s-au schimbat la putere din 90 şi până acum. Ar fi păcat ca energiile dezlănţuite din cenuşa celor care au sfârşit tragic în „clubul morţii” din Bucureşti să fie consumate doar pentru schimbarea Guvernului „Ponta” cu Guvernul „Blaga – Gorghiu”, iar ceilalţi politicieni corupți să rămână în funcţie.

  Este clar că România trebuie reconstruită de la zero, dar pentru asta este nevoie de implicarea totală a celor care acum au ieşit în stradă, de exigență maximă, de educaţie şi multă muncă, de instaurarea meritocraţiei la toate nivelurile societăţii româneşti, în locul incompetenţei şi nepotismului.

  Aştept să văd astfel de tineri şi la Paşcani. Vreau să îi cunosc, să le citesc opiniile şi proiectele, să cred în ei, să îi votez. Îi invit la “Pulsul zilei” pentru a vorbi despre noua Românie, despre viitorul nostru.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier cu o victimă în comuna Todirești. Mașină distrusă după impactul cu un stâlp – FOTO

  Accident rutier spectaculos luni seara, 19 aprilie, in jurul orei 20:00, in comuna Todiresti. Un sofer din Siretel ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stalp de pe marginea drumului si s-a rasturnat pe camp. //

  Propunere: Depozite de carte în sediile PNL și USR Pașcani

  Un consilier pășcănean propune ca organizațiile politice locale PNL și USR să renunțe la sediile actuale în favoarea extinderii corpului Bibliotecii Municipale ”Leonard Gavriliu”. //

  Un tânăr de 19 ani suspect în cazul înjunghierii din Moțca. A fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi

  Un tanar de 19 ani este principalul suspect in cazul agresiunii ce a avut loc vineri, 19 aprilie, in localitatea Motca, in care un barbat de 26 de ani a fost injunghiat. Presupusul agresor a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi, unde va fi expertizat pentru a se vedea daca a avut discernamant sau nu in timpul comiterii faptei. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet