11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

“Salut prieteni” – 8 ani de fapte bune

Asociatia “Salut prieteni” din Pascani a aniversat 8 ani de existenta. La evenimentul organizat astazi au venit zeci de persoane, de la cei care fac parte din asociatie pana la cei care au pus umarul de-a lungul anilor la finantare pana la spirjin pedagogic din partea specialistilor.

asociatia salut prieteni

Zi festiva pentru Asociatia din Pascani “Salut prieteni”. Vineri, 13 martie, incepand cu ora 16.00 la Clubul CFR din zona Vale a Pascaniului a avut loc o mica petrecere, unde s-a discutat despre proiectele derulate si cele care vor urma in cadrul asociatiei. Vasilca Erbiceanu, presedinta Asociatiei, alaturi de copii si sprijinita de administratia locala, a oferi si o surpriza celor prezenti. Nu au lipsit si copiii care sufera de Sindrom Dawn, Autism sau paralizie, din cadrul Asociatiei.

Se pare ca munca specialistilor si implicarea celei care s-a luptat sa deschida asociatia a fost cu rost si folos pentru micutii bolnavi. Pana in prezent au fost inclusi in scoli peste 20 de copii. Mai mult, au fost implicati si in proiecte, unde rezultatele nu au intarziat sa apara.

Mentionam ca de la infiintare si pana in prezent, asociatia a dezvoltat 3 proiecte si 15 parteneriat cu institutii scolare si alte organizatii.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow