20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Salubritatea se plăteşte chiar şi fără contract

Salubritatea se plăteşte chiar şi fără contract. Asta a constatat un păşcănean care are o firmă deschisă cu sediul social în apartament însă nu şi contract la salubritate. De câteva zile s-a trezit cu înştiinţare de executare silită pentru datoriile restante la Ecosalubritate.

Atenţie mare dacă aveţi deschisă o firmă cu sediul social în locuinţă şi nu va faceţi contract la salubritate, vă puteţi alege cu restanţe de câteva mii lei. În această situaţie se află şi un păşcănean care s-a trezit că are de achitat peste 1.200 lei deoarece nu a încheiat contract la salubritate pe persoană juridică. Radu Marchidan s-a prezentat la audienţele de ieri pentru a cere ajutorul administraţiei locale.

Reprezentanţii Primăriei i-au transmis bărbatului că printr-o hotărâre a CL din 2008 orice persoană juridică este obligată să îşi facă contract la salubritate pentru societate chiar dacă are unul pentru persoană fizică. Doar administratorii care dovedesc că nu desfăşoară nici un fel de activitate la sediul societăţii pot scapa de aceasta taxă.

Reamintim că subiectul privind contractele la salubritate a mai fost dezbătut la audienţele săptămânale. În urmă cu câteva luni s-a prezentat la sediul Primăriei un păşcănean care refuza să îşi încheie contract la salubritate pe motiv că reciclează deşeurile produse, iar un altul şi-a încheiat contract doar după ce a fost amendat cu 1.500 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow