9.5 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021

Salubritatea – plan de supravietuire, până în anul 2023. Transportul în comun, pe lista activităţilor – DOC

Societatea păşcăneană de salubritate propune un plan îndrăzneţ de supravieţuire, de la începutul lunii viitoare când va pierde serviciile de colectare şi transport a gunoiului menajer, odată cu activarea noului operator regional, până în anul 2023.

Documentul intitulat “Plan de administrare al SC CLP – Ecosalubritate SA Paşcani, a fost avizat de Consiliul de Administraţie al societăţii, la sfârşitul lunii iulie, iar acum va fi supus aprobării Consiliului Local.
Conducerea vrea să îi convingă pe consilieri ca dup ace unitatea va rămâne fără principalul obiect de activitate va face un profit de cel puţin 2,5% anual, cifra de afaceri va creşte cu cel puţin 10%, în fiecare an, datoriile vor fi achitate integral în maxim 3 ani de zile, programul de investiţii va fi realizat în proporţie de cel puţin 90% iar cererile clienţilor vor fi rezolvate în proporţie de 99,9%. Frumos, nu?
Obiectivele ar urma să fie realizate din servicii de întreţinere a curăţeniei pe domeniul public în oraş, deratizare şi igienizare, repararea mobilierului stradal şi chiar de maşini preluarea deşeurilor rezultate în urma lucrărilor de construcţii, deszapezire şi ceea ce este mai important din servicii de transport persoane care ar urma să fie preluat de la RAGCL.
Menţionăm că anul trecut societatea de salubritate a avut o cifră de afaceri de 5,1 milioane de lei şi un profit de peste 41.000 lei. În acest an unitatea se confruntă cu probleme mari din cauza lipsei banilor şi a datoriilor.

FOTO – LEONARD URSU, MANAGERUL SOCIETATII

 

Plan de administrare al SC CLP – Ecosalubritate SA Paşcani by orizontul pascani on Scribd

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

Bataie de joc la adresa unor societati comerciale. Conditii si probleme in plus pentru obtinerea acordului de functionare

Situatie confuza la Primaria Pascani privind eliberarea Acordului de Functionare pentru unele societati care isi desfasoara activitatea...

Pascaniul cauta teren pentru o noua cresa. Primarul a propus sa fie construita pe terenul alocat pentru doua blocuri ANL

Administratia locala din Pascani vrea sa construiasca o noua cresa, dar nu stie unde. Investitia ar urma...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI