More

  Salubritatea invita asociatiile de proprietari la curatenia de primavara

  Array

  eco salubritatea

  Societatea pascaneana de salubritate vrea sa propuna administratiei locale ca asociatiile de locatari sau proprietari sa participe la curatenia de primavara.

  Asta pentru ca, spatiile verzi din oras sunt neingrijite iar cum Primaria Pascani a externalizat serviciul de salubritate, de curatenie ar urma sa se ocupe beneficiarii legii 416.

  O alta problema legata de curatenia orasului, este data de competenta pe care o are in acest sens societatea Pascaneana. In contractul dintre Eco Salubritatea si Primaria Pascani este stipulat faptul ca, societatea se poate ocupa doar de trotuare si de strazi, ei neavand competenta pentru spatiile verzi.

  De curatenia acestor spatii verzi ar trebui sa se ocupe cei de la Compartimentul Spatii Verzi si Sere dar cel mai important de curatenia lor ar trebui sa se ocupe fiecare cetatean al orasului.

  Mai exact, toti locatarii ar urma sa se ocupe de spatiile verzi din fata blocurilor in care locuiesc, asa cum se intampla in multe orase din tara.

   

  Mentionam ca, angajatii societatii ar urma sa inceapa curatenia de primavara la jumatatea lunii martie, asta daca vor permite si conditiile meteo.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet